Helaas zijn we tijdelijk gestopt met het inruilen van mobiele telefoons en tablets Ben je benieuwd naar wanneer jij je oude toestel weer kunt inruilen? Houd deze pagina dan goed in de gaten.
Inruilmandje.
Voelt zich leeg.
Er zit helemaal niets in je inruilmandje..

Hulp nodig bij het inruilen?
Klik hier om te lezen hoe het werkt

Ruil je apparaat in

Coolblue inruilen
Hogere inruilwaarde dan bij je provider
Verstuur je apparaat gratis
Ontvang binnen 7 dagen je waardebon

Hoe werkt inruilen?

1.
devices
Meld je toestel aan

Je hebt besloten afstand te doen van je oude telefoon. Een moeilijke beslissing misschien, maar wel een die je geld oplevert. Verkoop je je oude telefoon aan ons, dan kunnen wij het toestel een tweede leven geven, of recyclen. Naast jouw portemonnee is dat ook nog eens goed voor het milieu. Zo is iedereen blij. Ben je zeker van je zaak, dan kies je eerst welke telefoon je wilt inruilen. We stellen je dan een paar vragen om vast te stellen in welke staat het toestel zich bevindt. Uiteindelijk doen we je een bod. Ga je daarmee akkoord? Dan krijg je een ordernummer en is het tijd om het toestel op te sturen.

2.
box
Verstuur 'm gratis

Wij willen jou geld geven en jij gaat daarmee akkoord. Mooi, een goed begin. Voordat we je geld kunnen geven, moet het toestel bij ons aanwezig zijn. Hiervoor vragen we je of je het toestel per post aan ons wilt opsturen. Uiteraard nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Als je bij je bestelling een inruilkaart hebt ontvangen, dan kun je die gebruiken. Anders kun je een verzendlabel printen, invullen en opplakken.

3.
coupon
Ontvang een Coolblue waardebon

Als we jouw toestel hebben ontvangen, gaan we het zo snel mogelijk controleren. Komt alles overeen met de door jou ingevulde omschrijving? Dan krijg je het bedrag dat je verwachtte. Als er toch iets niet helemaal goed of heel is, krijg je meestal 25% uitgekeerd. Uiterlijk 7 werkdagen nadat we je toestel binnen hebben krijg je van ons je bon.

overlay-tooltip